Hvorfor bruke en interiørarkitekt?

Boligen funker ikke for dere, dere vet dere må pusse opp, men hvilken løsning er den beste? Hva med belysning og det elektriske, er planene gjennomtenkt?

En interiørarkitekt ser ofte nye løsninger, og er godt trent til å optimalisere rom basert på faktorer som funksjon, lyssetting og miljø. Samtidig er målet å skape et harmonisk interiør som gleder og inspirerer, et sted vi ønsker å være. Gode, gjennomtenkte planer er en viktig forutsetning for et godt resultat.

Hva gjør en interiørarkitekt?

Har du en bolig eller et bygg/ lokale som trenger oppgradering, eller går du med ideer om noe nytt? En interiørarkitekt kan hjelpe deg med alt fra råd og tips, til utarbeidelse av planer, eller større prosjekter fra start til slutt, enten det gjelder arkitektur og planløsning, eller interiørdesign.

Tjenestene tilpasses ditt behov og inneholder alt fra utarbeidelse av ny planløsning, detaljert plan for interiør, arbeidstegninger til håndverkere eller tegninger til forenklet byggesøknad. Planene presenteres bl.a. med 3D- illustrasjoner og fargecollage for å gi et best mulig inntrykk av sluttresultatet.


Priser 

Alle priser er veiledende og inkl. mva. Ta kontakt for priser tilpasset ditt prosjekt

Ny planløsning

Interiørarkitekten legger frem sin anbefaling til ny planløsning basert på kundens behov og ønsker. Pris inkluderer befaring, snitt- og plantegninger, 3D- illustrasjoner og rapport.

fra NOK 16 000

Belysningsplan og arbeidstegninger

Pris inkluderer belysningsplan og målsatte arbeidstegninger, med beskrivelse til håndtverkere

fra NOK 9 000Interiørdesign

Tilpasses ditt behov, enten det er farge- og materialvalg overflater, eller møblering og innredning.

Pris inkluderer farge- og material collage, 3D- illustrasjon, rapport, leverandør- og prisliste, og beskrivelse til håndtverkere.

 fra NOK 18 000Byggesøknad tegninger

Pris inkluderer alle relevante tegninger og situasjonskart til forenklet byggesøknad

fra NOK 12 500 
Timepris konsulenttjenester


NOK 950

Fra idè til virkelighet

Prosjektgjennomføring fra start til slutt

Ta kontakt for pristilbud