Ny planløsning

Har du en bolig som ikke fungerer optimalt? Kanskje virker planløsningen mot sin hensikt og skaper mer hindringer enn løsninger i en allerede travel hverdag. Mange boliger er ikke tilpasset eierens behov og personlig stil, da boligen ble planlagt og bygget for noen andre, eller for en tidligere fase i livet. Vi omgis av interiøret store deler av tiden, derfor er også interiøret en viktig kilde til glede og inspirasjon, to faktorer som er høyst særegne.

Inmod vet hvor viktig gode interiørløsninger er for både funksjon, inspirasjon og atmosfære. Gjennom en grundig funksjonsanalyse søker Inmod å forstå brukerens behov og ønsker, som videre legges til grunn for alle beslutninger i utformingen.

La Inmod hjelpe deg med å oppnå bedre kvalitet i hverdagen, et stilfullt interiør som fungerer!

Priseksempler

Alle priser er veiledende og inkl. mva. 

Ta kontakt for priser tilpasset ditt prosjekt.

Ny planløsning

Interiørarkitekten legger frem sin anbefaling til ny planløsning basert på kundens behov og ønsker. Pris inkluderer befaring, snitt- og plantegninger, 3D-illustrasjoner og rapport.

fra

NOK 16 000Belysningsplan og arbeidstegninger

Pris inkluderer målsatte arbeidstegninger og belysningspan med beskrivelse til håndtverkere

fra

NOK 9 000

Interiørdesign

Pris inkluderer farge- og material collage for overflater i alle rom, 3D- illustrasjon, rapport, leverandør- og prisliste, og beskrivelse til håndtverkere.

fra

NOK 18 000