Kundeanbefalinger

Helene Borge Wærsted

Nytt kjøkken

"Vi skulle ha nytt kjøkken, og fikk super hjelp fra Cathrine.  Det er enkelt å komme i kontakt og vi får raskt svar når vi lurer på noe. Vi fikk supert tips om håndverkere til å utføre jobben, og med Cathrines tegninger og belysningsplan var det enkelt for alle parter. Cathrine er engasjert, positiv og gir ærlige og løsningsorienterte tilbakemeldinger på forslag vi kommer med. Det gjorde denne prosessen med oppussing mye enklere! Anbefales sterkt!"

Maren Steen

Byggesøknad tilbygg

"Vi tok kontakt med Cathrine hos Inmod da vi skulle søke om utbygging. Hun tok raskt fatt i prosessen og vi er så fornøyd med de føringene og rådene hun har gitt. Det er så godt å få hjelp til å se ting på en litt annen måte og få tips til bedre løsninger enn man hadde selv. Vi hadde nok stått fast uten hennes hjelp!  Skal man pusse opp, bygge ut eller endre noe som helst når det kommer til boliger, så er jeg ikke i tvil om at jeg ville kontaktet Inmod for profesjonell, effektiv og konkret hjelp."

Espen Grensbråthen

Oppussing hytte/ byggesøknad

"Cathrine hos Inmod hjalp oss med å finne nye løsninger til en hytte som skal renoveres. Vi er veldig fornøyd med både jobben og servicen. Hun er presis og svært dyktig i sitt arbeid, og vi skal garantert bruke Inmod igjen ved en senere anledning."

Kine Myrvold

Oppussing enebolig

"Cathrine hos Inmod hjalp oss med nye plantegninger og arbeidstegninger til håndverkerne. Resultatet ble helt fantastisk! Cathrine så våre behov, fant løsninger vi ikke selv hadde tenkt på, og kom med råd under hele prosessen om det var noe vi lurte på. Virkelig gull verdt å ha slik hjelp!"

Maichen Hansen

Oppussing enebolig

"Cathrine kom med løsningsforslag som vi aldri ville tenkt på, og på bakgrunn av dette ser vi nå en mye mer hensiktsmessig planløsning for vår familie med maksimal utnyttelse av areal. Vi opplevde en Interiørarkitekt som gikk inn i oppdraget med stor glød og entusiasme, og som responderte raskt på alle henvendelser. Vi anbefaler InMod varmt videre til andre. "

Trine-Lise Throndsen

Byggesøknad

"Alt har blitt gjort på en proff og seriøs måte, og Cathrine Andersen har vært veldig behagelig å samarbeide med. Vi anbefaler InMod på det sterkeste."